• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 300,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Ridehjelme

Ridehjelme

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)

Ridehjelme fra Samshield

- de bedste og mest sikre ridehjelme på markedet

En god og sikker ridehjelm er det allermest essentielle rideudstyr, som man skal have fat i, når man skal begynde til ridning. Selvom ridning er en fantastisk sport, stiller den også visse sikkerhedskrav, og man skal derfor være bedst muligt sikret, hvis uheldet skulle være ude. Derfor er det en rigtig god idé at investere i en god ridehjelm fra starten af, så man er bedst muligt sikret mod uheld - hver gang man rider. Dog skal man huske at skifte sin hjelm ud, hvis man skulle ske at falde af hesten, da hjelmen kan have taget skade af faldet, og derfor ikke vil være lige så sikker længere.

Hos MS Rideudstyr har vi valgt kun at føre ridehjelme fra ét enkelt mærke indenfor ridehjelme - nemlig SAMSHIELD. Dette har vi valgt, da det, efter vores mening, er det absolut bedste mærke på markedet, der producerer og forhandler de mest sikre hjelme, der fås indenfor sporten. Derudover er Samshields ridehjelme også godkendte af den nye og skrappere standard, VG1, indenfor ridehjelme. Derfor føler vi os meget trygge ved at sælge Samshield ridehjelme til vores mange kunder, da kun det bedste er godt nok til vores kunder. Udover at være blandt de mest sikre ridehjelme på markedet, er Samshields hjelme også både smarte og komfortable, og man får derfor en rigtig god hjelm, når man køber en hjelm fra Samshield.

Udover at føre hjelme fra Samshield fører vi en enkelt begynder ridehjelm fra Equipage, som opfylder samme strenge sikkerhedskrav som Samshields hjelme, samtidig med at det er vores bedste bud på en god begynderhjelm.

Hvis du har spørgsmål, brug for hjælp eller en forespørgsel på en anden ridehjelm, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer. 

Ny EU-standard for ridehjelme - d. 29/9-2017 fra Dansk Rideforbund

I oktober 2014 besluttede Europa-Kommissionen, at den gældende standard for afprøvning af hjelme, EN 1384, skulle trækkes tilbage. Arbejdet med at udarbejde en ny europæisk standard inden for CE-mærkningen trak ud, og på denne baggrund besluttede Dansk Ride Forbund og de øvrige nordiske lande at forlænge overgangsreglerne et år frem til 31. december 2017. 

Nu, hvor EU er klar med en standard, er reglerne som følger: 

T.o.m. 31. december 2017: CE-mærkede hjelme produceret før 4. november 2014, som er blevet typetestet i henhold til standard EN 1384. 

Nationale stævner i Danmark og FEI-stævner i Danmark og øvrige lande: CE-mærkede hjelme, som er blevet typetestet i henhold til standard EN 1384:2017, samt CE-mærkede hjelme produceret efter 4. november 2014, som er mærket VG1 01,040. 

Sådan produceres en Samshield hjelm - i hånden: 

http://www.youtube.com/embed/V_Rm7obRf8g