• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Ridebukser og ridetights børn og junior

Sorter faldende

36 vare(r)

Sorter faldende

36 vare(r)

 

Guide til ridebukser til børn

På denne side har du rig mulighed for at finde ridebukser til børn i forskellige mærker og designs. Hos MS Rideudstyr vil vi gerne kunne tilbyde ridebukser til alle, og derfor kan du i vores sortiment finde ridebukser til børn i flere forskellige farver og størrelser. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og alle vores ridebukser er solide og holdbare. I vores sortiment af ridebukser til børn findes blandt andet mærker som Cavalleria Toscana, Pikeur og Equipage.

Ridebukser til børn med og uden grip

Hvilke ridebukser, man som rytter har behov for, afhænger af, hvordan man ridder og sidder på hesten. Mange børn kan få glæde af grip i ridebukserne, da det giver en bedre sammenhæng med sadlen, så man sidder bedre på hesten. Vi har ridebukser til børn med knæ grip, full grip og uden grip, som kan give den enkelte rytter flere forskellige fordele, alt efter hvad rytteren personligt foretrækker. Som nybegynder kan det være en god idé at starte med full grip, så man sidder godt fast i sadlen og dermed mindsker risikoen for at falde af.

Skarpe priser på kvalitetsridebukser

 Hos MS Rideudstyr lægger vi stor vægt på at have ridebukser til børn til skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi vil gerne tilbyde gode kvalitetsridebukser til en pris, der er til at betale. Børn kan hurtigt vokse fra deres ridebukser, og bukserne skal derfor hurtigt skiftes ud. Her på siden har du gode muligheder for at finde gode ridebukser til børn, uden at de koster en formue. Vi har ridebukser til børn i forskellige prisklasser, så alle kan finde råd til at investere i et par ridebukser. For at ride er ridebukser nærmest en nødvendighed, hvis man skal sidde godt på hesten og dermed mindske risikoen for faldeulykker.

Du kan se vores udvalg af ridebukser til børn med og uden grip her på siden.