• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 300,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Jakker og veste

Tabel Liste

Sorter faldende

20 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

20 vare(r)

Ridejakker og rideveste - rideudstyr i høj kvalitet til rytteren

Hos MS Rideudstyr forhandler vi alt i rideudstyr til både rytter og hest. Derfor finder du også et bredt udvalg af ridejakker og rideveste her på webshoppen. Alle ryttere har brug for at have ordentlig overtøj til de mange timer, som der bliver tilbragt i stalden og på ridebanen over hele året. Især i de kølige måneder er det vigtigt, at man får klædt sig varmt på, så man ikke bliver kold og begynder at fryse. Derfor er det også en god idé, at have forskelligt overtøj at vælge imellem, så man har en ridejakke og ridevest til enhver sæson, og som passer både til hverdags- og stævnebrug.

Her på webshoppen finder du smarte og funktionelle ridejakker til alle sæsoner, og du finder derfor alt lige fra vinterjakker til softshelljakker, sommerjakker og stævnejakker fra de mest populære mærker indenfor ridesportens verden. Vi forhandler ridejakker fra blandt andet Pikeur, Harcour, Equipage og Cavalleria Toscana, der passer til enhver stil og begivenhed, og som alle er kendt for at producere rideudstyr af utrolig høj kvalitet. Hos MS Rideudstyr finder du derfor den helt perfekte jakke, lige meget hvilken stil eller prisklasse som du er til.

Udover at have et udvalg af jakker, forhandler vi også et bredt sortiment af veste til rytteren. Ridevesteveste er rigtig gode at have, da de kan anvendes til ethvert outfit og træning, samtidig med at de kan tages i brug i stedet for en jakke på kølige dage eller i stalden. På den måde holder en vest dig varm og lun, samtidig med at man har armene fri til at arbejde med, og en vest er derfor en essentiel del af enhver rytters garderobe.

Se vores udvalg af ridejakker og rideveste her på siden – og find lige netop det der passer bedst til dig og dine behov!