• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Pikeur Ridebukser, et godt valg til den kvalitetsbevidste forbruger

Pikeur Ridebukser

Alle med interesse for ridning, som bruger mange timer på ryggen af en hest, har forståelse for hvor vigtig en rolle, udstyret spiller. Dette gælder både for at skabe de bedste forhold for hesten - men også for dig selv som rytter.

Med ridebukser fra Pikeur er du garanteret stærke og holdbare bukser af høj kvalitet. Ridebukser fra Pikeur giver god komfort og bevægelighed for dig som rytter. Dette gælder både, når du sidder på hesten, og når du færdes på egne ben i stalden omkring hesten, når den skal strigles.

Ridebukser kan købes i et væld af forskellige mærker, designs, kvaliteter og til mange forskellige priser. Det vigtigste, du skal overveje, når du skal købe nye ridebukser, er din egen komfort og bevægelighed. Når du sidder på hesten, skal du have mulighed for at bevæge dig, så hesten rides korrekt, og dette kan ikke lade sig gøre i et par stramme jeans.

Derfor er ridebukser et must-have for dig som rytter, og hvis du ønsker bukser i høj kvalitet og med god mulighed for bevægelse, er det bestemt værd at overveje et par ridebukser af mærket Pikeur. Pikeur leverer solid kvalitet og er et anerkendt mærke i hele verden. Ridebukserne ligger i den højere ende af prisskalaen, men som rytter er du garanteret et par gode og langtidsholdbare ridebukser.

Pikeur ridebukser er tysk kvalitet

Pikeur er det bedste mærke, når det gælder beklædning til dig som rytter. Med ridebukser fra Pikeur er du garanteret høj kvalitet, og du vil opleve, at bukserne gør din færden på jorden og på hesten behagelig. Mærket er i dag ejet af de to tyske brøde Klaus og Werner Brinkmann, der begge er tidligere topryttere og blandt andet har repræsenteret Tyskland ved OL.

Gennem deres egne erfaringer med ridesporten har de højt kendskab til, hvad de perfekte ridebukser skal kunne gøre for rytteren. Tysk produktion er generelt kendt for sin høje kvalitet, og Klaus og Werner kan med deres egne erfaringer bidrage til udviklingen og produktion af Pikeurs ridebukser. De er kvalitetsbevidste og ved, hvad der skaber god komfort for en rytter.

Forskellige modeller og designs

Pikeur Cascada ridebukser Pikeur Lugana ridebukser Pikeur Piana Grib ridebukser

 

Ridebukser fremstilles i forskellige materialer som bomuld, polymid, elastan og skind. Skindet er med til at give et godt greb i sadlen, men der kan være forskel på, hvad den enkelte rytter foretrækker. Pikeur laver ridebukser med fullgrip, hvis du som rytter ønsker at sidde godt og fast i sadlen. Samtidig kan du få ridebukser med knægrip, der giver mulighed for at holde et fast greb om sadlen.

Pikeur tilbyder ridebukser til både mænd og kvinder i alle aldre, og har et bredt udvalg af modeller og designs. Bukserne er fremstillet i materialer, der sikrer dig en god pasform og gør bukserne behagelige at have på. Det er vigtigt at finde de ridebukser, der sidder godt på dig, og at de passer til din ridestil og til din sadel. Hvis du vælger et par ridebukser fra mærket Pikeur, er du garanteret god kvalitet, og du kan helt sikkert finde et par, der dækker dine behov.

Find et bredt sortiment af Pikeur ridebukser på Msrideudstyr.dk

Hos MS Rideudstyr finder du alt udstyr, der passer til dig og din hest. På siden har vi et bredt udvalg af Pikeur ridebukser i forskellige modeller og designs. Blandt vores store og alsidige sortiment vil der være rig mulighed for at vælge og vrage frit blandt et væld af forskelligartede produkter – og der er bestemt rig mulighed for at finde noget til ethvert behov, da vores sortiment rummer et bredt og alsidigt udvalg til ethvert behov.