• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Sommer

Sorter faldende

24 vare(r)

Sorter faldende

24 vare(r)

Sommer - beskyt hesten mod irriterende insekter

Hos MS Rideudstyr har vi et stort udvalg af udstyr og midler, der gør det lettere at være hest om sommeren. Siden her opdateres løbende.

Alle kender til de irriterende insekter og fluer, der generer både hest og rytter om sommeren. Heldigvis er det ikke altid lige slemt, men med det meget ustabile sommervejr i Danmark, trives insekter og fluer omkring heste. Sparsom regn gør som regel insekterne mindre aktive, men man kan dog også opleve, at de netop bliver endnu mere irriterende. Det samme gælder, når det lige har regnet og alt er frisket op. Hen under aftenen, når solen ikke længere bager ned, dukker de også tit op og forstyrrer hestenes græsning.

Mange heste er irriteret over disse insekter, da det ikke er nemt at slippe for dem udenfor og på folden. Hestene har deres pandelok og haler til at daske dem væk, og bliver det for slemt, ruller de sig i sand eller mudder. Men vi som ejere kan gøre en del for at lette genen; hos MS Rideudstyr forhandler vi flere forskellige fluemasker, der delvist dækker hestens hoved og øre, så fluer ikke kan komme til. Derudover har vi også fluenet til billige priser, som hjælper til at holde fluer væk fra øjnene på heste, som har en sparsom pandelok. Vi har naturligvis også insektdækkener med UV-beskyttelse til de heste, der lider af sommereksem.

Vi har også forskellige insektmidler til at holde sommerens irriterende insekter på afstand. Disse midler virker i et tidsrum til at holde insekterne på afstand på grund af den duft, der afgives. Hestene er heldigvis ligeglade, selvom nogle af midlerne kan være ret skrappe for næsen. Midlerne fås i flere forskellige varianter - blandt andet forhandler vi sprayflasker fra mærker såsom Nettex og Paskacheval. Hvis din hest ikke ligefrem er fan af spray'en, forhandler vi også andre muligheder - for eksempel denne gel, der er super praktisk til sensitive heste eller til brug i hovedet.

Lad sommeren komme an, når blot du og hesten er udstyret med fluenet, -masker og insektmiddel.