• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 300,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Stævne

Sorter faldende

85 vare(r)

Sorter faldende

85 vare(r)

Stævneudstyr til hest

Til stævne er det vigtigt for rytteren at have det rigtige stævnetøj på og for hesten at have det rigtige stævneudstyr på. Ikke bare for at se flotte og elegante ud, men også for at følge de regelsæt, der er opstillet af rideforbundet. Det gør desuden ikke noget, at man kan levere et godt resultat og se godt ud samtidig, når du og din hest skal vise jer frem foran dommerne.

På en konkurrencedag er det vigtigt, at udstyret ikke svigter, da det kan mindske dine chancer for at præstere godt og føle dig selvsikker. Derfor er investeringen i godt og lækkert stævneudstyr vigtig for alle ryttere, som går op i, at stævnet skal være en god oplevelse.

Der er forskellige typer udstyr, og meget af det bruges også i hverdagen. For eksempel rider langt de fleste ryttere med den samme sadel til træning som til stævne, da både hest og rytter netop er blevet vant til lige præcis denne sadel. Der er dog udstyr som for eksempel hutter, som man ikke så ofte rider med til daglig som til stævner. Det kan derfor kræve tilvænning for hesten pludselig at have noget nyt på, og dette kan være en stressfaktor. Men denne stressfaktor kan gøres mindre ved at sørge for, at hutten er af god kvalitet og altså ikke generer hesten mere end højest nødvendigt - sådan som det er vigtigt med alt andet udstyr. Hutter er for eksempel rigtig praktiske til stævner; sensitive heste har som regel god brug af en sådan, da den reducerer forstyrrelser og støj fra publikum, så hesten bedre kan koncentrere sig om lige præcis det, den skal, på banen. Derudover er en hut noget, som ser flot ud - hutten kan i mange tilfælde designes, så man får et super fint sæt af for eksempel underlag, hut og gamacher.

Kvalitet til favorable priser

Hos MS Rideudstyr lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde dig stævneudstyr af høj kvalitet. Alt vores rideudstyr til stævner er derfor grundigt kvalitetstestet, så vi kan give dig garanti for, at du hos os får et godt produkt. Derudover vil vi gerne levere vores stævneudstyr til en skarp og favorabel pris. Vi vil gerne give alle ryttere muligheden for at have det rette stævneudstyr, og alle vores produkter sælges derfor til en konkurrencedygtig og fair pris.

Kort sagt kan du her på siden finde alt det, du skal bruge for at udsmykke dig selv og din hest, så du kan gøre et godt indtryk hos dommerne ved stævnet.