• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Ulddækkener

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Hestedækken i den bedste kvalitet

Langt de fleste heste går med hestedækken i perioder, da et dækken beskytter hesten mod bl.a. sol, træk, kulde og insekter. Derfor er det vigtigt, at dækkenet har den helt rigtige pasform, og at den er komfortabel for hesten at have på, da hesten har dækkenet på i mange timer ad gangen.

Der findes et stort udvalg af dækkener til heste, og de fås i forskellige materialer, tykkelser, designs og fra mange forskellige brands. Man kan bl.a. få fleecedækkener, fluedækkener, overgangsdækkener, ridedækkener, ulddækkener, stalddækkener og vinterdækkener, og derudover kan man også få forskellige tilbehør til sit hestedækken, som f.eks. regndækkener og underdækkener.

Hvilket dækken skal man vælge?

Udedækkener er et hestedækken, som egner sig til blæsevejr, regnvejr og køligt vintervejr, og man kan skifte imellem de forskellige tykkelser alt efter temperaturen. Et let, vandtæt dækken er helt perfekt til forårsregnen, hvorimod et tykt udedækken med hætte eller hals på er perfekt til sne- og vintervejret. Dækkener, der er fremstillet af mesh eller UV-tekstil, er gode til at beskytte mod solens stråler og insekter om sommeren, så hesten kan gå og græsse i fred. Pelsen kan holdes blank og frisk med et UV-beskyttende dækken i sommervarmen, og insektdækkener er ideelle til at holde insekterne væk, så de ikke generer hesten. Hvis man vil sikre sig, at hesten har det komfortabelt, når den står i stalden, så er et blødt, slidstærkt stalddækken perfekt, og til stævner kan man få et elegant stævedækken, så hesten både holder sig varm, samtidig med at den har en elegant fremtoning.

Find nyt dækken til din hest hos MS Rideudstyr

Hos MS Rideudstyr finder du alt i rideudstyr til din hest. Hestedækkener hos MS Rideudstyr er en passion og vi fører kun mærker som vi selv bruger for derved at sikre, at kvalitet samt funktionalitet er i top. Vi fører de engelske mærker Fal Pro samt Comfort Zone.Vi forhandler et stort udvalg af dækkener af højeste kvalitet og med perfekte pasformer, så du kan passe bedst muligt på din hest. Vi forhandler bl.a. regndækkener, insektdækkener, fleecedækkener og vinterdækkener til meget attraktive priser, så du kan få det bedste udstyr til den bedst mulige pris. Se vores store udvalg af dækkener her på siden.