• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Bid til heste

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)

Bid til heste fra Herman Sprenger, Horse Guard, HG bid og Beris

Hos MS Rideudstyr, har vi stor viden omkring valg af bid, og har sammensat et bredt sortiment af kvalitetsbid fra Herman Sprenger. Herman Sprenger fremstiller bid i absolut topkvalitet og hvor der er taget hensyn til hestens anatomi. MS Rideudstyr har et Sprenger testcenter, så du kan prøve biddet inden du låser dig fast på et Herman Sprenger Bid.

Har du spørgsmål eller kan du ikke finde det bid du søger kan du kontakte os på info@msrideudstyr.dk eller på telefon 71709471.

Vi har også bid til heste fra Horse Guard samt special bid til heste fra Beris.

HERMAN SPRENGER

Sprenger har mere end 140 års erfaring i fremstilling og udvikling af hestesportsprodukter i samarbejde med fagfolk fra videnskab, sport og medicin. Kun få virksomheder i denne branche kan sige det om sig selv. Normalt er bid, sporer og stigbøjler er ikke fremstillet i Tyskland men importeres billigt fra Fjernøsten. Sprenger er stolt over at have hele fremstillingsprocessen in-house fra start til slut. Fordi Sprenger kunder fortjener kun det allerbedste.

HERMAN SPRENGER SENSOGAN®

SENSOGAN® - er et nyt materiale til bid. Materialet SENSOGAN er udviklet og patenteret af Sprenger. Herm. Sprenger har bygget udviklingen af dette spændende materiale på baggrund af tidligere succes og positive egenskaber ved Aurigan - foregangsmanden til SENSOGAN. Men hvad betyder det? Jo materialets beskaffenhed giver unikke rammer for dannelse af spyt i hestens mund og dermed en endnu mere delikat og sofistikeret tilslutning til hesten. Det er den specielle sammensætning af kobber, mangan og zink, der gør SENSOGAN® så speciel. Med et reduceret indhold af kobber er oxidation processen stadig opretholdt, men den ekstraordinære kombination med mangan er det, der gør forskellen. Denne kombination resulterer i en glattere og mere reguleret oxidationsproces. Test viser en meget positiv indflydelse på hestens tilfredshed, motivation og vilje til at udføre de givne opgaver. Mangan er tilført legeringen og er et vigtigt mikronæringsstof. Mangan er kendt for at være en aktivator af enzymer, samt for opbygning af bindevæv, styrkelse af muskler og energimetabolisme. Mangan i et bid vil derfor hjælpe med til at forebygge muskelspændinger og til at forhindre allergiske hudreaktioner i og omkring hestens mund.