• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Varebestilling
Alle priser på vores website er angivet inklusiv alle afgifter, told, moms mm.
Der bliver ved afslutningen af bestillingen sendt en detaljeret beskrivelse af din ordre til den indtastede e-mail-adresse.

Ordrebekræftelse og forbehold
Der vil altid blive sendt en endelig ordrebekræftelse med angivelse af leveringstid og pris, idet vi, indtil denne er fremsendt til dig, tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer, tryk og tastefejl. Vi opfordrer derfor vores kunder til at kontrollere ordrebekræftelsen og omgående at meddele om eventuelle fejl og mangler, hvis dette skulle være tilfældet.

Restordre/Udgået vare
Hvis en vare er gået i restordre, vil vi selvfølgelig forsøge at skaffe varen fra samme leverandør eller alternativt andre leverandører. Er dette ikke muligt, vil du blive tilbudt at købe en anden vare eller få tilbagebetalt evt. forudbetalt beløb uden nogen form for gebyr.

Betaling
Kan foretages med betalingskort (Dankort, Visa og Mastercard) og MobilePay.
Dankortbetalinger sker via en SSL krypteret gateway godkendt af PBS.

Betaling med kreditkort kan ske gennem en såkaldt 3D betaling, som sikrer kortholder samt forretning mod snyd. 3D Secure også kendt under "Verified by Visa" og "MasterCard Secure Code". Det er en ny fælles sikkerhedsstandard for internationale betalingskort på nettet, som er udarbejdet af de internationale kortselskaber Visa og MasterCard. 3D Secure omfatter kun betalinger på nettet. Sikkerhedsstandarden administreres lidt forskelligt rundt omkring i verden. En række danske udstedere af de forskellige typer af Visa kort har valgt at benytte netbanken til at kontrollere, at kort og kode hører sammen. Hvis du handler for et beløb over 450 kr., modtager du en SMS med en engangskode, som skal indtastes i købssituationen. Du kender det muligvis allerede, hvis du har handlet med internationale kort på nettet tidligere. Du kan også komme ud for at skulle indtaste dit Nem ID, hvis din telefon er uden for rækkevidde. Du kan læse mere her.

Levering
Vi forsøger så vidt muligt at levere inden for 1-2 hverdage! Leveringen sker, når vi modtager bestillingen. Normalt kan vi afsende næste formiddag efter modtagelse af din ordre.

Forsendelse
Vi anvender GLS Pakkeshop Service som leverandør af vores forsendelser.
Vi sender fragtfrit til pakkeshop ved ordrer over kr. 400,-. Ved ordrer under kr. 400,- er fragtprisen kr. 59,-. Forsendelse til udland har andre portopriser og beløbsgrænser.
Det er også muligt at afhente ordren i butikken.

Reklamation
Er en forsendelse beskadiget ved modtagelsen, kan du forlange at postbudet/chaufføren bliver hos dig, indtil du har åbnet pakken og tjekket, om pakkens indhold er blevet påført skade under transporten. Har varen lidt skade under transporten, skal du som kunde nægte modtagelse og lade chaufføren tage pakken med til transportvirksomhedens reklamationsafdeling.
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet, almindelig slitage eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Som kunde betaler du selv fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Varen skal fremsendes i rengjort tilstand og kun efter forudgående aftale med kundeservice. Ved godkendelse af reklamationen refunderes fragten.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:
MS Rideudstyr, Ebstrupvej 44, 8600 Silkeborg


Fortrydelsesret
Har du fortrudt dit køb, kan du gøre brug af din fortrydelsesret. Når varen returneres, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Eventuel emballage, prismærker mv. må ikke være ødelagt. Generelt skal du tænke på, at varen skal afleveres i en sådan stand, at den kan sælges igen uden nedslag i pris. Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal dette ske senest 30 dage efter afsendelse fra MS Rideudstyr.
Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank/kreditkort.
Varer, der er fremstillet eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, kan ikke fortrydes - eksempelvis støvler på specialmål.


Persondatapolitik
Cookies – vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen på vores webside.
Personoplysningerne registreres hos MS Rideudstyr og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, såfremt der ikke har været aktivitet.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og såfremt du tilmelder dig vores kundeklub, for at komme i kontakt med dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles, og hvorfor. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand (andre virksomheder), og der registreres og deles ikke personfølsomme oplysninger.
E-markedsføring:
Der udsendes ingen e-mail-reklamer eller lignende fra MS Rideudstyr uden din accept. Vores politik er endvidere, at vi ikke vil udsende nyhedsbreve, tilbud mv. mere end 12 gange årligt.