• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Roeckl

Roeckl

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

ROECKL Ridehandsker

Roeckl sport, Innovation helt ud i fingerspidserne. Roeckl sport er et globalt tysk familiedreven virksomhed. Roeckl sport står for; kvalitet, perfektion og innovation. Roeckl har et motto der lyder; ”Gør det til en tradition at innovere, godt gennemprøvet, men alt kan blive endnu bedre”. Roeckl sport har gennem dette motto sammen med en rigdom af erfaring og ved udelukkende at fokusere på handsker, udarbejdet en helt speciel og enestående handske, som på nuværende tidspunkt er den førende ridehandske.  Roeckl sport samarbejder tæt med elite, topatleter og sportslæger for at udvikle de bedste ridehandsker.

Roeckl er specielt kendt for deres uovertrufne ridehandsker. Programmet spænder vidt, fra sommer til vinter og fra stævne til hverdag. Roeckl har noget til enhver smag!

Fremragende håndværk og overlegne materialer er hovedfokus for Roeckl ridehandsker. Når du rider, skabes bånd mellem hest og rytter: en harmonisk samklang. For at fremme dette bånd, fremstiller Roeckl elegante ridehandsker gennem omhyggelige håndværk og med en kærlighed for detaljer, så de passer som en anden hud.Roeckl sport, Innovation helt ud i fingerspidserne. Roeckl sport er en global Tysk familiedreven virksomhed. Roeckl sport står for; Kvalitet, perfektion og innovation. Roeckl har et motto der lyder; ”Gør det til en tradition at innovere, godt gennemprøver, men godt kan blive endnu bedre”. Roeckl sport har gennem dette motto sammen med en rigdom af erfaring og ved udelukkende at fokusere på handsker, udarbejdet en helt speciel og enestående handske, som på nuværende tidspunkt er den førende ridehandske.  Roeckl sport samarbejder tæt med elite, topatleter og sportslæger for at udvikle de bedste ridehandsker.

Se den lækre video fra Roeckl:

ROECKL Grip 

Ofte efterlignet, men aldrig svarede: The ROECK GRIP udviklet af Roeckl er den umiskendelige original. Som det ofte er tilfældet, er det detaljerne og især de materialer som anvendes, der gør hele forskellen. ROECK-GRIP er et eksklusivt materiale. Det er yderst åndbar, elastisk og smidig. Kort sagt: Det passer som en anden hud. Samtidig sikrer ”grippen” fremragende greb og fuld føling med tøjlerne. For at sikre den ideelle pasform, anvender Roeckl klassiske franske handske størrelser. Med størrelser fra 6,0 til 11,0 er det let at finde en handske som passer perfekt. Roeckl laves i München. De enkelte stykker er omhyggeligt syet sammen i hånden. Søm tolerance på max. 1 millimeter er blot et ufravigeligt kvalitetskriterium, fordi komforten ikke kan måles. Hemmeligheden i komforten ligger i nedskæringer og proportioner. Det er her, Roeckl trækker på 175 års erfaring i kunsten at lave handsken. ROECKGRIP kan maskinvaskes ved 30 ° Celsius. Den karakteristiske nitte med det stiliserede hånd logoet pålideligt sikrer handsken omkring håndleddet.

Roeckl ridehandsker har idag alle mobilskærm tough. Så du ikke behøver at tage handsker af for at betjene din mobil eller skærm.

ROECKL Grip Vinter

Når du er engageret i sport om vinteren kan en veltempereret hånd være afgørende. Dette er vigtigt i ridning, hvor kommunikation gennem tøjlerne er afgørende, det rigtige valg af handske er yderst essentielt. Så for at få det bedste ud af ridning selv på kolde vinterdage, har man brug for en perfekt ridehanske lavet af de bedste materialer, der ikke bare holde hånden varm, men sikrer også en fremragende greb. Svaret er ROECKL!

Du kan også finde andre ridehandsker hos MSrideudstyr, brug linket her https://www.msrideudstyr.dk/rytter/ridehandsker.html