• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Pikeur ridebukser

Sorter faldende

25 vare(r)

Sorter faldende

25 vare(r)

Pikeur ridebukser, god pasform og høj kvalitet

OBS: Er du forvirret over størrelserne, når de pludselig hedder fx 72 eller 76 hos ridebukserne? Det er blot fordi, det er ridebukser med lidt ekstra længde i benene! Tjek størrelsesguiden ud for nem omregning.

Pikeur er et meget anerkendt mærke inden for ridebukser og ridetøj, og det tyske brand producerer ridetøj af højeste kvalitet med en super god pasform, der anvender den nyeste teknologi og har mange fede detaljer i sine designs. Derudover kan man få ridebukser med fx høj, middelhøj eller lav tajle, alt efter hvad man foretrækker. Pikeur designer ridebukser i både børne- og voksenstørrelser - derfor er der et par ridebukser til ryttere i alle aldre.

Pikeurs gode ridebukser fås også i forskellige materialer og varianter såsom ridebukser med full grip, fuldskind, som stævne-ridebukser og meget mere, og der findes derfor ridebukser til enhver størrelse, smag og behov.

Det er vigtigt at huske at vaske bukserne efter vaskeanvisningerne, hvis man ønsker længst mulig holdbarhed. En god vaske regel er, vask ved 30 grader, brug ikke skyllemiddel og heller ikke tørretumler. Vask ridebukserne med vragle ud af. Disse små fif hjælper til at dine ridebukser holder længere tid. 

Find de rigtige Pikeur ridebukser

Ridebukser med fuldskind er ridebukser, hvor skindet dækker hele rytterens kontaktflade med sadlen. Dette giver et meget godt sadelgreb, og der er især mange dressurryttere, der vælger denne type ridebukser. Ridebukser med knæskind anvendes især af springryttere, der ikke har så meget sadelkontakt, men til gengæld har brug for mest mulig komfort omkring sine knæ.

Det nyeste inden for denne kategori er ridebukser med silikone i stedet for skind. Silikone kan gribe super godt fast i sadlen, og man kan derfor finde mange ridebukser med silikone både på hele kontaktfladen eller kun ved knæene. Begge dele fungerer super fint - og det er op til den enkelte rytter, hvad der foretrækkes.

Køb Pikeur ridebukser online hos MS Rideudstyr

Både online og i vores hyggelige butik i Silkeborg forhandler vi et stort og alsidigt udvalg af ridebukser i høj kvalitet fra tyske Pikeur. Vi forhandler mange modeller, bl.a. Pikeur Lucinda Girl (pige + dame), Pikeur Candela (dame) og Pikeur Rossini (herre) ridebukser, og mange af modellerne fås både i børne- og voksenstørrelser. Se vores store udvalg af Pikeur ridebukser her på siden, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring valg af Pikeur ridebukser.

 

Pikeur - MS Rideudstyr