• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 300,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Pikeur ridebukser

Tabel Liste

Sorter faldende

17 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

17 vare(r)

Pikeur ridebukser

Pikeur er et meget anerkendt mærke inden for ridesporten, og det tyske brand producerer ridetøj af højeste kvalitet med en super god pasform, der anvender den nyeste teknologi og har mange fede detaljer i sine designs. Derudover kan man få Pikeurs ridebukser med enten høj eller lav tajle, alt efter hvad man foretrækker. Pikeur designer ridebukser i både børne- og voksenstørrelser, derfor er der et par Pikeur ridebukser til kvindelige ryttere i alle aldre. Pikeurs gode ridebukser fås også i forskellige materialer og varianter såsom ridebukser med full seat, full skin, stævne-ridebukser, full grip, microfiber og meget mere, og der findes derfor er par Pikeur ridebukser til enhver smag og behov. Det er vigtigt at huske at vaske bukserne efter vaskeanvisningerne, hvis man vil have sine Pikeur ridebukser til at vare længst muligt.

Find de rigtige ridebukser

Ridebukser med full skin er ridebukser, hvor skindet dækker hele rytterens kontaktflade med sadlen, som giver et meget godt saddelgreb, og der er især mange dressurryttere, der vælger denne type ridebukser. Pikeur ridebukser med knæskind anvendes især af springryttere, der ikke har så meget saddelkontakt, men til gengæld har brug for mest mulig komfort omkring sine knæ. Derudover findes der også ridebukser uden skind til de ryttere, der ikke bryder sig om skindet af den ene eller anden grund. Det nyeste inden for ridebukser og saddelgreb er ridebukser med silikone i stedet for skind. Silikone kan gribe super godt fast i sadlen, og man kan derfor finde mange ridebukser med silikone ved knæene, som også fungerer godt til dressur.

Køb Pikeur ridebukser online hos MS Rideudstyr

Både online og i vores ridebutik i Silkeborg forhandler vi et stort og alsidigt udvalg af ridebukser i høj kvalitet fra tyske Pikeur. Vi forhandler mange modeller, bl.a. Pikeur Lucinda, Pikeur Rossini og Pikeur Naila ridebukser, og mange af modellerne fås både i børne- og voksenstørrelser. Se vores store udvalg af Pikeur ridebukser her på siden og kontakt os hvis du har spørgsmål omkring valg af Pikeur ridebukser.