• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Pikeur

Pikeur

Sorter faldende

64 vare(r)

Sorter faldende

64 vare(r)

Hvorfor er Pikeur stadig et af de mest anvendte mærke inden for ridetøj? Tysk kvalitet, perfekt pasform og et stort udvalg af ridebukser. Ridetøj til den kræsne rytter.

OBS: Er du forvirret over størrelserne på ridebukser og jakker, når de pludselig hedder fx 72 eller 76 i ridebukserne? Det er blot fordi, det er størrelser med lidt ekstra længde i benene 2-3 cm eller i ærmet på en jakke. Mange rytteren foretrækker den ekstra længde som netop er muligt hos Pikeur.  Tjek størrelsesguiden, nem omregning. Du skal dividere med 2. f.eks. 72:2= str 36.

Det kendte, tyske mærke, Pikeur, som bliver produceret af samme virksomhed som et andet velkendt mærke, Eskadron, designer og producerer alt i ridetøj til rytteren. Pikeur er ridesportens nummer 1, når det kommer til ridebukser til rytteren. Pikeur er især kendt for at designe ridetøj af meget høj, tysk kvalitet med en utrolig god pasform og grundighed, der anvender den nyeste teknologi indenfor ridetøj samt har mange smarte detaljer i sine designs. Virksomheden designer derudover sine ridebukser både med en høj og en lav talje, så man kan få det helt perfekte par ridebukser. Ridebukser og ridetights fra Pikeur kan fås i både børnestørrelser og voksenstørrelser, så ryttere i alle aldre kan få et par gode ridebukser af højeste kvalitet.

Hvad er Pikeur ridetøj, Pikeur ridebukser og Pikeur rideudstyr?

Pikeur blev grundlagt i Tyskland i 1957, og i dag ejes virksomheden af brødrene, Klaus og Werner Brinkmann, der begge selv har en lang karriere som ryttere på højeste niveau bag sig, og de har blandt andet repræsenteret Tyskland ved OL, og de ved derfor, hvad godt ridebeklædning skal kunne holde til. Derfor designer og forhandler Pikeur kun det allerbedste udstyr indenfor ridetøj til ryttere på alle niveauer, som gerne vil fremstå moderne og samtidig udstråle selvsikkerhed og seriøsitet omkring sporten.

Find dine nye ridebukser hos MS Rideudstyr

Hos MS Rideudstyr finder du et stort udvalg af Pikeur ridetøj og Pikeur rideudstyr både online samt i vores fysiske butik, og vi forhandler et bredt sortiment af deres unikke ridetøj. Blandt vores store udvalg finder du blandt andet veste, jakker, accessoires, trøjer, ridebukser, ridetights, stævnebukser, stævnejakker samt meget mere. Alt ridebukser fra Pikeur fås i mange forskellige farver, modeller og størrelser, og de udkommer med en ny kollektion til hver sæson. Du finder altid et udvalg af ridetøj fra den nyeste kollektion online hos MS Rideudstyr. Se udvalget her på siden.  

Tjek også ridebukser og ridetights fra Equiline, Equipage, Cavalleria Toscana og Back2Back på dette link https://www.msrideudstyr.dk/rytter/ridebukser.html

Hvis du ønsker samme gode kvalitet som Rikeur ridetøj er kendt for skal du kigger efter rideudstyrs mærket eller brand Eskadron. Eskadron rideudstyr er et anerkendt mærke indenfor rideudstyr til både heste og ponyer. Specielt Eskadron gamacher, klokker og bandager er meget benytte af ryttere på højt plan.