• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Otto Schumacher, OS trenser og pandebånd

Otto Schumacher, OS trenser og pandebånd

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

OS trense fra Otto Schumacher (OS)

OS Sadelmageri blev grundlagt af Otto Schumacher i Marienheide Tyskland i 1953. Otto Schumacher har fra starten specialiseret sig i fremstilling af eksklusivt rideudstyr. Kunde ønsker har altid været prioritet højt og alt, hvad der er muligt, vil blive frembragt.

Det vigtigste mål er igennem kvalitetshåndværk hvor kun de fineste materialer anvendes, at skabe den perfekte forbindelse mellem hest og rytter. Det er lykkes godt! Produkterne fra OS er dermed den ultimative luksus - bedre fås det ikke! OS er tysk kvalitetshåndværk, og alt er fremstillet af tyske fagfolk. Selv spænder, ringe mv. kommer fra Sprenger - her går de heller ikke på kompromis.

Når en virksomhed fokuserer så meget på et smalt område som dette, giver det naturligvis virksomhed en vis fordel idet, at de kan specialisere sig på området samt erhverve sig en rigtig stor mængde erfaring med produktionen af produkterne. Det er derfor din sikkerhed for, at produkterne fra OS, som du finder hos MS Rideudstyr, er helt oppe i øverste klasse, hvad angår kvalitet, design og luksus.

rideudstyr af højeste kvalitet hos MS Rideudstyr

Pandebåndende og OS trense, som vi tilbyder, er blandt andet designet med dekorationer af sten på selve udstyret. Det giver dig først og fremmest muligheden for at udsmykke din hest med det fineste udstyr. OS fører også et bredt udvalg af trenser og pandebånd samtidig med, at de tager imod specialordrer, hvilket gør, at du med sikkerhed kan anskaffe dig det udstyr til hest, som du ønsker, når du leder blandt sortimentet fra OS. Dermed kan du give din hest lige præcis det udseende og den stil, som passer til behovet.

OS Trense samt OS pandebånd kan bestilles både i butikken og online. Få inspiration lige her på siden, hvor du finder mange forskellige varianter af produkterne fra OS trense.

Hos MS Rideudstyr kan du designe din OS Otto Schumacher kandar / trense. Alt kan lade sig gøre og du kan kombinere pandebånd, næsebånd, sidestykke mv. Du vil således kunne designe trenser fra OS som vil passer perfekt til din hest - der er mange forskellige modeller med udskiftelige næsebånd og et hav af kombinationer. Du kan også designe dit eget pandebånd, med de unikke Swarovski krystaller der også kan kombineres på alle tænkelige måder. Ring til os for at høre mere, eller kom ind i butikken.

Med udstyr fra Sattlerei Otto Schumacher kan du altid være sikker på at du har den bedste rideudstyr til glæde i mange år. 

Demo af Komfort Trensen fra Otto Schumacher