• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Kevin Bacon plejeprodukter

Kevin Bacon plejeprodukter

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Kevin Bacon plejeprodukter til hove og pels

Kevin Bacob plejeprodukter, specielt deres hovolie og hovbalsam eller fedt er velkendte kvalitetsprodukt blandt ryttere. Hovolien er fremstillet af naturlige ingredienser på bl.a. et udtræk af laurbærblade. Leveres i en dåse med et indhold på 1/2 liters dåse eller 1 liters dåse med pensel indbygget i låget, så det ikke bliver nemmere. Olien er udviklet, så den giver hoven den rigtige fugtighed uden at lukke porrerne i hoven,  tørrer hurtigt ind og giver en flot overflade. Hoven kommer til at fremstår velplejet og med en flot og jævn overflade. 

Kevin Bacon Hoof Dressing (balsam/fedt) er et 100% naturligt produkt lavet af animalsk fedt og friske laurbærblade, der er blevet blødgjort, så de frigiver deres aktive stoffer og virker plejende på hestens hove. Får både hoven til at skinne udenpå og fugtgiver i dybden. Derfor sikrer man også ved hyppig brug, at hovvæggen ikke tørrer ud og aktiverer samtidig hornvæksten. Specielt velegnet i måneder med lav fugtighed, f.eks. i de varme sommer uger og i de kolde frost uger. 

Dette produkt fåes med tjære som giver hoven et flot ensartet sort look, dækker hvide eller lyse aftegninger i hoven.

Lækker kvalitets shampoo fra Kevin Bacon. Perfekt til at gøre din hest flot og ren med. Shampooen indeholder planteekstrakter, der er kendt for deres blødgørende og beskyttende kvaliteter. Den er lavet af mynte, eukalyptus og neem, der gør at den dufter frisk. Den hjælper med at reducere dårlig lugt,, lindre svie ved instektbid og hesten slipper af med evt. kløe.

Kevin Bacon Active Soap, sæbe mod kløe

Denne sæbe hjælper på alle problemer med irriteret hud, maner og haler. Anvend sæben på det irriterede område og lad det virke i 20-25 minutter og skyld det ud. Hvis problemet er mere serriøse, skylles sæben ikke ud. Lad sæben være aktiv i 24 timer og skyl derefter hesten.

Kevin Bacon Hoof solution mod sur stråle

Kevin Bacon's Hoof Solution er fremstillet af naturlige produkter. Det er en århundrede år gammel opskrift der ligger bag dens virkning. Denne gamle opskrift kombineret med ny viden og teknologi, har gjort dette produkt, med sin stærke bakterie- og svampedræbende egenskaber, til noget nærmest et vidundermiddel.
Efter at havde set dens virkning anbefaler mange dyrlæger og beslagsmede i hele Europa nu Kevin Bacon's Hoof Solution til bekæmpelse af sur stråle.

Kevin Bacon's Hoof solution er nem at bruge og virker hurtigt. Disse egenskaber gør det til det perfekte produkt til behandling af sur stråle.
Regelmæssig anvendelse af Kevin Bacon's solution vil holde din hest hove sunde.
Beholderen er monteret med en pensel i låget, der gør det nemt og enkelt at behandle hoven. Hoof Solution har en tyktflydende konsistens hvilket gør at den nem at påfører.

Rengør strålen og sålen af hoven rigtig godt. Rens ned i strålekløften, evt. med en hovrenser med vat snoet omkring.
Påfør derefter Hoofsolution i et tyndt lag. Ryst produktet godt inden brug

Vejledende behandlings frekvens:

Ildelugtende stråle: 1 påføring om dagen
Ved sur stråle: 1-2 påføringer om dagen.
Forebyggende vedligeholdelse: 1 påføring om ugen