• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Flex-on stigbøjler

Flex-on stigbøjler

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

Flex-On og Safe-on stigbøjler med fokus på balance og sikkerhed

Test Flex-On eller Safe-on stigbøjler før du køber. Hvis du bor i nærheden af Silkeborg, kan du låne et par stigbøljer inden de køber dit næste sæt stigbøjler.

Materialet der er anvendt til Flex On Stigbøjler fra økologisk polyamid materiale. Den miljøvenlige komposit stigbøjlen er meget lignende den oprindelige model i aluminium, som er noget dyrere. Flex-On stigbøjlen henvender sig til en bred vifte af ryttere, og den fås i mange udgaver. Vi fører spring / Military og Dressur stigbøjlen fast i vores sortiment, men kan skaffe special bøjler hjem til bl.a. Endurance /langdistanceridt.

Flex-On forbedrer rytterens balance og vil hjælpe med at styre hesten optimalt få galopspring efter springet. Dette er ubetinget en stor fordel, specielt ved konkurrencer. Hemmeligheden bag dette er støddæmpningen samt den unikke sål.

Niveauet for hestesport er fortsat stigende. At holde at holde hesten i god fysisk form er en selvfølgelighed, ligeledes er hestens ve og vel blevet et centralt spørgsmål som gør sig gældende i forskning i baneoverflader og gamacher til benene. Men hvad med rytteren? Ligesom hesten, påvirkes rytteren også ved Spring, Dressur og under langdistance ridning. Dette fremgår af de mange skader på ryttere, såsom diskusprolaps, muskelproblemer i ryg og læn. Filosofien bag Flex-on designet er at bøjlerne skal gavne både hest som rytter. 

Flex On stigbøjlen kan let rengøres med vand og der er stort set ingen vedligeholdelse. Stigbøjlen er utrolig stærk, bl.a. ved at anvende en kerne af stål belagt med økologisk komposit materiale. Det er ganske få komposit stigbøjler der anvender denne opbygning.

Flex on stigbøjler er fremstillet i Frankrig med omhu og lidenskab.

Hos MSrideudstyr kan du låne et har Flex on stigbøljer før du køber et par. Kontakt os på telefonen 71709471 eller send en mail på info@msrideudstyr.dk

info flex-on