• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

FalPro, dækkener

FalPro, dækkener

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Falpro dækkener til heste og ponyer

Den engelske virksomhed, Fal-pro, producerer dækkener til heste, og det gør de rigtig godt. Det er en virksomhed, som har over 20 års erfaring indenfor branchen, og de ved derfor rigtig meget om, hvordan man skaber det perfekte dækken til enhver hest.

Dækkenet er vigtigt for din hest, god bevæge og god frihed

Der findes mange forskellige former for hestedækkener, men grundlæggende er der nogle ting, som alle dækkener skal kunne. Nogle af disse ting er blandt andet at holde hesten varm, pelsen flot og være slidstærkt, så det holder i lang tid. Generelt set er det en vigtig faktor, at dækkenet er komfortabelt for hesten. Dertil kan der komme yderligere krav til dækkener, som skal have specielle egenskaber, hvilket blandt andet kunne være, at de skal være regntætte eller give hesten stor bevægelsesfrihed, hvis dækkenet skal bruges på åben fold. Fal-pro tilbyder et udvalg af dækkener, som tilfredsstiller alle de forskellige behov, man som hesteejer kunne have. Når det kommer til de førnævnte faktorer, har Fal-pro optimeret maksimalt på samtlige punkter, da kernen i deres virksomhed er kvalitet, hvilket dermed giver hesten optimal komfort. 

Chieftain dækkenet fra Fal-pro er et godt eksempel på, at virksomheden designer deres dækkener udelukkende med henblik på hestens velvære i de forhold, hvor den lever. Der er tale om et vinterdækken, som opfylder alle kravene til et sådant dækkens egenskaber. Det er blandt andet vandtæt, åndbart, blødt indeni men samtidig kraftigt og holdbart. Derudover giver dækkenet hesten en yderst optimal bevægelsesfrihed. Derfor er dette dækken et godt eksempel på, at Fal-pro optimerer på samtlige parametre for at kunne tilbyde dækkener af højeste kvalitet og funktionalitet.

 

Find det perfekte dækken hos MS Rideudstyr

På vores side her hos MS Rideudstyr finder du et bredt udvalg af dækkener fra Fal-pro. Dermed kan du med sikkerhed finde lige præcis det dækken, som dækker dine og din hests behov uanset, hvilken sammenhæng dækkenet skal bruges i. Hvis du vil være sikker på at opleve tilfredshed med dit nye dækken, kan du kigge nærmere på denne side og finde det perfekt dækken fra Fal-pro.