• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Equipage

Equipage

Sorter faldende

43 vare(r)

Sorter faldende

43 vare(r)

Equipage ridebukser, ridetøj og ridehjelme

Equipage er et kendt mærke indenfor rideudstyr og ridetøj, og det skyldes blandt andet deres mange år i branchen, hvilket i sig selv giver dem en fordel på markedet. De producerer et bredt sortiment af ridetøj, og vi forhandler en stor del af dette sortiment på vores hjemmeside, så du nemt kan finde det ridetøj fra Equipage, som du leder efter hos os.

Vi har også den nye smarte ridehjelm EQUIPAGE PRIORITY RIDEHJELM.

Som én af de essentielle produkter indenfor rideudstyr, kan man nævne sikkerhedsvesten fra Equipage, som naturligvis er designet med henblik på at være funktionel. Derudover er den designet til at være komfortabel at have på, hvilket er hensigtsmæssigt, da det er en meget essentiel del af rytterens udstyr. Den kan derudover justeres flere steder, så den kan passes af ryttere med mange forskellige tøjstørrelser. Stævnejakken fra Equipage kan nævnes som én af de produkter, man som rytter ikke har på særligt ofte, men det er dog alligevel en meget vigtig del af de fleste rytteres garderobe. Disse er blot en meget lille del af mærkets samlede udvalg af tøj, hvilket viser, at sortiment har en meget stor bredde.

Equipage tilbyder også ridehjelme i forskellige modeller og prisniveauer.

Ridetøj til alle

Equipage er et mærke i branchen for rideudstyr, som rammer bredt på markedet. Det betyder for det første, at virksomhedens sortiment er bredt, da mærket står bag produktion af alt fra ridebukser og –jakker til handsker og støvler. Samtidig kan beklædningsdelene fås i både voksenudgaver og børneudgaver, så alle ryttere dermed kan finde deres ridetøj blandt udvalget fra dette mærke.

Dertil kommer, at Equipage produkter er til særdeles konkurrencedygtige priser, hvilket igen fører til, at alle ryttere kan finde deres nye ridetøj blandt denne virksomhedsprodukter. Hos MS Rideudstyr tilbyder vi dig et meget stort udvalg af ridetøj og rideudstyr fra Equipage, og der er dermed stor chance for, at du kan finde det tilbehør og den beklædningsdel, som du leder efter.

 Se det store udvalg lige her på siden. https://www.msrideudstyr.dk/brands/equipage.html

Equipage ridehjelm

Vi har to modeller ridehjelme fra Equipage PRIORITY.

Ny EU-standard for ridehjelme - d. 29/9-2017 fra Dansk Rideforbund

I oktober 2014 besluttede Europa-Kommissionen, at den gældende standard for afprøvning af hjelme, EN 1384, skulle trækkes tilbage. Arbejdet med at udarbejde en ny europæisk standard inden for CE-mærkningen trak ud, og på denne baggrund besluttede Dansk Ride Forbund og de øvrige nordiske lande at forlænge overgangsreglerne et år frem til 31. december 2017. 

Nu, hvor EU er klar med en standard, er reglerne som følger: 

Følgende standarder for ridehjelme er tilladt, ved ridning i klubber og til stævner under Dansk Ride Forbund og FEI-stævner i andre lande:

Gældende pr. 1. januar 2018:
CE-mærkede hjelme med standard EN 1384:2017 eller VG1.

Nationale stævner i Danmark og FEI-stævner i Danmark og øvrige lande: CE-mærkede hjelme, som er blevet typetestet i henhold til standard EN 1384:2017, samt CE-mærkede hjelme produceret efter 4. november 2014, som er mærket VG1 01,040. 

Læs mere på DRF hjemmside brug link nedenfor

https://www.rideforbund.dk/Ridesport/Reglementer/DRF%20godkendte%20standarder/Ridehjelm.aspx

https://www.rideforbund.dk/da/Klubdrift/Sikkerhed/Sikkerhed%20i%20klubben.aspx