• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Equiline

Equiline

Sorter faldende

33 vare(r)

Sorter faldende

33 vare(r)

Equiline ridebukser og Equiline underlag "best seller" indenfor italiensk kvalitet i ridetøj og rideudstyr

Kvalitet og italiensk stil hele vejen igennem fra hest til rytter. Equiline står for kvalitet og elegance af ridetøj og rideudstyr, prøv deres meget kendte ridebukser og andet ridetøj til rytteren, eller de maget anvendte sadelunderlag med særlig høj stødabsoberende effekt og svedabsorberende effekt. kig også efter andet rideudstyr i højeste kvalitet og er traditionelt håndværk, der anvender innovative materialer, for tilsammen at skabe banebrydende produkter. De sikrer på den måde de bedste betingelser, både for hest og rytter!

Hos Equiline er der både tænkt på den tekniske kvalitet og på et lækker design. Alt rideudstyr og ridetøj har en lang holdbarhed og funktionalitet som styrker komfort og bevægelighed, både under ridning og brug i det hele taget.

MSrideudstyr tilbyder en stor kollektion af grimer, træktov samt bandager og underlag til både spring og dressur. Til rytteren finder du ridebukser, stævnejakker, poloer, jakker, sokker. mv.

Equiline dressurunderlag og springunderlag hos MS Rideudstyr

Vi har både standard Equiline sadelunderlag samt unika designet underlag. Hos MS Rideudstyr kan du selv designe dit helt eget Equiline underlag og det er kun fatasien der sætter grænser. Du skal påregne 3 til 4 ugers leveringstid på eget design. Kan du ikke vente på det, har vi mange flotte Equiline underlag som vi har designet. Mange modeller og farver i både dressur og spring.

Equiline underlag i den bedste italiensk kvalitet, alle underlag er åndbbart og har en speciel stød absorberende effekt, så stød fra sadel og rytter mindskes. 

Equiline underlagene er fremstillet i et quiltet materiale, der sikrer høj åndbarhed og har samtidig en super pasform, der forbliver den samme vask efter vask. Holder sig pæn i lang tid, både i forhold til form og farve. Perfekt pasform under sadlen og afhjælper stød fra sadlen. 

Equiline rideudstyr hos MS rideudstyr

Du finder også et udvalg af Equiline rideudstyr hos os. Se vores Equiline underlag, bandager, hutter, grimer, træktorve, bokstasker og støvletasker med plads til ridehjelmen.

Equiline ridetøj udvalg af ridebukser, flere modeler. 

Se også vores udvalg af ridetøj, vi har Equiline ridebukser model Ceder, med fuld grip eller knæ grip. Vi har altid farverne blå, brun og hvid på lager.

 

 

 

Det italienske kvalitetsmærke Equiline står for innovation i funktion og materialer - både hvad angår ryttertøj samt hesteudstyr. Desuden har Equiline produkterne en høj grad af teknisk kvalitet, der sikrer høj holdbarhed og funktionalitet under ridningen. Equiline serien består af ridebukser, stævne-jakker, polo shirts samt øvrige tøjdele. På hesteudstyrs-delen byder Equiline på en bred palette af kvalitets-produkter - såsom underlag, bandager, dækkener, grimer, masker mv.