• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 300,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Equiline

Equiline

Sorter faldende

57 vare(r)

Sorter faldende

57 vare(r)

Equiline ridebukser og sadelunderlag best seller indenfor italiensk kvalitet i ridetøj og rideudstyr

Kvalitet og italiensk stil hele vejen igennem. Equiline står for kvalitet og elegance af ridetøj og rideudstyr, prøv deres meget kendte ridebukser og andet ridetøj til rytteren, eller de maget anvendte sadelunderlag og andet rideudstyr i højeste kvalitet og er traditionelt håndværk, der anvender innovative materialer, for tilsammen at skabe banebrydende produkter. De sikrer på den måde de bedste betingelser, både for hest og rytter!

Hos Equiline er der både tænkt på den tekniske kvalitet og på et lækker design. Alt rideudstyr og ridetøj har en lang holdbarhed og funktionalitet som styrker komfort og bevægelighed, både under ridning og brug i det hele taget.

MSrideudstyr tilbyder en stor kollektion af grimer, træktov samt bandager og underlag til både spring og dressur. Til rytteren finder du ridebukser, stævnejakker, poloer, jakker, sokker. mv.

Equiline dressurunderlag og springunderlag hos MS Rideudstyr

Vi har både standard sadelunderlag samt unika designet underlag. Hos MS Rideudstyr kan du selv designe dit underlag og det er kun fatasien der sætter grænser. Du skal påregne 3 til 4 ugers leveringstid på eget design. Kan du ikke vente på det, har vi mange flotte sadelunderlag som vi har designet.

Equiline sadelunderlag i den bedste italiensk kvalitet!

Underlagene er fremstillet i et quiltet materiale, der sikrer høj åndbarhed og har samtidig en super pasform, der forbliver den samme vask efter vask. Holder sig pæn i lang tid - både i forhold til form og farve. Perfekt pasform under sadlen!

 

 

 

Det italienske kvalitetsmærke Equiline står for innovation i funktion og materialer - både hvad angår ryttertøj samt hesteudstyr. Desuden har Equiline produkterne en høj grad af teknisk kvalitet, der sikrer høj holdbarhed og funktionalitet under ridningen. Equiline serien består af ridebukser, stævne-jakker, polo shirts samt øvrige tøjdele. På hesteudstyrs-delen byder Equiline på en bred palette af kvalitets-produkter - såsom underlag, bandager, dækkener, grimer, masker mv.