• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 300,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Cavalleria Toscana

Cavalleria Toscana

Sorter faldende

74 vare(r)

Sorter faldende

74 vare(r)

Cavalleria Toscana ridetøj

Cavalleria Toscana er et nyere, mega cool italiensk brand, som producerer ridetøj til ryttere i lækkert italiensk design og af højeste kvalitet. Cavalleria Toscana designer både kollektioner med hverdags ridetøj samt stævnetøj, som er helt unikke og i en klasse for sig selv. Kollektionerne indeholder alt indenfor ride beklædning lige fra ridebukser, stævnebukser, T-shirts til stævneskjorter og meget mere. Ridetøjet henvender sig især til de kræsne ryttere, som går op i den mindste detalje, ønsker topkvalitet og tøj i de bedste materialer.

Visionen bag Cavalleria Toscana ridetøj er, at de ønsker at skabe et miljø for alle de mennesker, der tror på Cavallerias værdier, som er ære, respekt og venskaber i sporten. De ønsker at skabe et rum, der er reserveret til alle dem, der vokser, og som hele tiden udvikler sig, men som stadig bibeholder deres udgangspunkt inden for ridning. Derfor skabte Cavalleria Toscana et brand, der har dybe rødder i tradition, elegance og stil, men som hele tiden udvikler sig. Cavalleria Toscana designer derfor deres kollektioner i materialer af den nyeste teknologi indenfor ridesporten, og derved har de opdaget tekniske løsninger, som er helt unikke for sporten og ridetøj generelt. Det, som gør det muligt for Cavalleria Toscana, er deres store kærlighed til sporten og deres ønske om at producere det absolut bedste ridetøj indenfor branchen. Cavalleria Toscana er derfor et moderigtigt brand, der designer og producerer funktionelle og unikke produkter, der alle er skabt til at fremme rytterens præsentationer og derved hjælpe rytteren bedst muligt i mål. 

Stort udvalg af Cavalleria Toscanas kvalitets-ridetøj hos MS Rideudstyr

Hos MS Rideudstyr forhandler vi et stort og alsidigt udvalg af ridetøj fra mange forskellige brands, deriblandt også Cavalleria Toscanas unikke og smukke ridetøj. Cavallerias Toscanas ridetøj er meget populært blandt ryttere, da de materialer tøjet er produceret i, gør at det er meget komfortabelt at have på, og det ændrer ikke facon eller falmer i farven ved vask. Se vores store udvalg af Cavalleria Toscana rideudstyr og ridetøj her på siden.

Cavalleria Toscana er små i størrelserne og vi anbefaler at vælge en til to størrelser større end du normalt bruger. Se MS Rideudstyrs størrelsestabel

Cavalleria Toscana mødes med Dressurrytter Bebe Davis på denne video fra youtube

Mød ¨Cavalleria Toscana sponsorrytter Marcus Ehning i videoen nedenfor