• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Cavalleria Toscana

Cavalleria Toscana

Sorter faldende

214 vare(r)

Sorter faldende

214 vare(r)

Cavalleria Toscana ridebukser, ridetøj og Cavalleria Toscana rideudstyr 

Flere gange om året kommer der nye elegante kollektioner fra Cavalleria Toscana, hvor både den nye farver skaber glæde i de kolde vinter måneder eller på en varm sommer dag, et godt supplement til de klassiske farver indenfor rideverden, med CT kan du vælge kombination med den klassiske navy eller sort fra CT.  Kom også ind og se nyhederne i de skønne sæson farver. Både farven rød, beige, sort, navy, army,  brun/choco og  mud/cacao er nogle af grund farverne fra Cavalleria Toscana kollektioner. Du finder altid de nyeste sæsonvarer hos MS Rideudstyr.

Hos MS rideudstyr modtager vi hele tiden ridetøj og rideudstyr fra Cavalleria Toscana, se nyhederne her på siden. Besøg vores butik, hvor du har mulighed for at prøve ridetøjet eller vurdere de nyeste farver og modeller indenfor rideudstyr. Ring gerne til os for at høre mere om modellerne, størrelser og farver fra Cavalleria Toscana. Husk vi har fri fragt ved køb over 300 kr. Vi sender til alle adresser i Danmark og i Norden. 

Cavalleria Toscana ridetøj er et nyere, mega cool italiensk brand, som producerer Cavalleria Toscana ridetøj til ryttere i lækkert italiensk design og af højeste kvalitet. Cavalleria Toscana designer både kollektioner med hverdags ridetøj samt stævnetøj, som er helt unikke og i en klasse for sig selv. Kollektionerne indeholder alt indenfor ridetøj lige fra Cavalleria toscana ridebukser, stævnebukser, T shirts, stævnejakker, sportjakker til stævneskjorter og meget mere. Ridetøjet henvender sig især til de kræsne ryttere, som går op i den mindste detalje, ønsker topkvalitet og ridetøj i de bedste materialer og i funktionelle materialer. Alt Cavalleria Toscana ridetøj har en god pasform og giver optimal bevægelighed, da tøjet oftest er lavet i funktionsmaterialer, som kan strække sig og samtidig er åndbart. Materialerne til både ridetøj og rideudstyr er altid valgt med største omhu og sikrer derved åndbarhed, bevægelighed og funktionen.

Cavalleria Toscana ridebukser findes i mange modeller, med full grip og med knæ grip. Med høj tajle og lav tajle. Se alle modellerne overfor. Vi har Cavalleria Toscana ridebukser til damer, herrer og junior (drenge og piger) rytterne.

Cavalleria Toscana ridetøj er italiensk, så størrelserne er meget små. Derfor skal du forvente, at en italiensk str. 38 svarer til en dansk str. 34. Dvs hvis du bruger str. 38 i danske str. skal du kigge efter en str. 42 italiensk. 

Cavalleria Toscana designer også smart og funktionelt ridetøj til junior rytterne. Størrelserne fåes i str. 10-12-14 år. Disse størrelser svarer fint til de danske størrelser.

Hos os finder du Cavalleria Toscana ridebukser, med enten høj eller lav talje  både med full grip eller knæ grip. Grippen er laves af et meget elastik og klæbe effektivt materiale.

Hos MSrideudstyr finder du også et stort udvalg af rideudstyr til hesten fra Cavalleria Toscana. Vælger du Cavalleria Toscana ridetøj har du mulighed for at få rideudstyr og ridetøj som matcher sammen i farverne. Du finder Cavalleria Toscana dækken, Cavalleria Toscana underlag til både spring og dressur, hutter, bandager som passer i stil med hinanden og sågar til dit ridetøj. Stort udvalg af Cavalleria Toscana ridebukser, ridebluser, stævnejakker, stævnebluser, trøjer, jakke, t.shirt, poloer, sokker og ridehandsker.

Visionen bag Cavalleria Toscana ridetøj og rideudstyr er, at de ønsker at skabe et miljø for alle de mennesker, der tror på Cavallerias værdier, som er ære, respekt og venskaber i sporten. De ønsker at skabe et rum, der er reserveret til alle dem, der vokser, og som hele tiden udvikler sig, men som stadig bibeholder deres udgangspunkt inden for ridning. Derfor skabte Cavalleria Toscana et brand, der har dybe rødder i tradition, elegance og stil, men som hele tiden udvikler sig. Cavalleria Toscana designer derfor deres kollektioner i materialer af den nyeste teknologi indenfor ridesporten, og derved har de opdaget tekniske løsninger, som er helt unikke for sporten og ridetøj generelt. Det, som gør det muligt for Cavalleria Toscana, er deres store kærlighed til sporten og deres ønske om at producere det absolut bedste ridetøj indenfor branchen. Cavalleria Toscana er derfor et moderigtigt brand, der designer og producerer funktionelle og unikke produkter, der alle er skabt til at fremme rytterens præsentationer og derved hjælpe rytteren bedst muligt i mål. 

Stort udvalg af Cavalleria Toscana ridetøj og rideudstyr hos MS Rideudstyr

Hos MS Rideudstyr forhandler vi et stort og alsidigt udvalg af ridetøj fra mange forskellige brands, deriblandt også Cavalleria Toscanas unikke og smukke ridetøj. Cavalleria Toscana ridetøj er meget populært blandt ryttere, da de materialer tøjet er produceret i, gør at det er meget komfortabelt at have på, og det ændrer ikke facon eller falmer i farven ved vask. Se vores store udvalg af Cavalleria Toscana rideudstyr og ridetøj her på siden.

CT ridetøjet til voksne er små i størrelserne og vi anbefaler at vælge en til to størrelser større end du normalt bruger. Se MS Rideudstyrs størrelsestabel

Cavalleria Toscana ridebukser er lavet 4 retningers strækmaterialer, som gør at alle ridebukserne har en perfekt pasform. Kom og prøv vores Cavalleria Toscane ridebukser, her finder du Cavalleria Toscana ridebukser i flere farver, mange modeller, lav og høj taljet, med fuld grip eller knæ grip.

Størrelserne på juniortøjet og børnetøjet følger de danske mål for alderen. 

Cavalleria Toscana mødes med Dressurrytter Bebe Davis på denne video fra youtube

Mød ¨Cavalleria Toscana sponsorrytter Marcus Ehning i videoen nedenfor 

Hos MSrideudstyr finder du også et stort udvalg af Cavalleria Toscana underlag i mange farver og modeller  til både spring og dressur. Alle modeller har det kendte CT logo broderet på siden. 

Tjek også Cavalleria Toscana dækkener, bandager, hutter, CT spring underlag og CT dressur underlag, CT dækkener fåes i fleece, uld, mesh, samt regndækken til stævner og trailer kørsel.