• • Kvalitetsudstyr fra top brands •
  • • Fri fragt ved køb over kr. 400,-  SVERIGE/NORGE/Customers outside Denmark - click here 
  • • Bliv medlem og få en masse fordele •

Back on Track

Back on Track

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Sådan virker Back on Track, funktionsrideudstyr

Back on Tracks ledbandager og muskelbandager er alle lavet af det særlige "Welltex" tekstil med varmereflekterende egenskaber. Ved fremstillingen af polyestertråde smeltes keramiske partikler ind i trådene, og det er netop détte, som giver de positive egenskaber. Ved brug bliver de keramiske partikler varmet op af kropsvarmen, og denne stråling bliver reflekteret tilbage til kroppen. Varmen som bliver reflekteret, er en langbølget varmestråling, som også er kendt som langbølget infrarød stråling. Det er velkendt og dokumenteret, at langbølget infrarød varmestråling øger blodcirkulationen. Den øgede blodcirkulation i vævet medvirker til at lindre muskelspændinger og til at forbedre ydeevnen. En vigtig egenskab er den skadesforebyggende effekt, du får, når produktet bruges til træning og konkurrence!
 
Hos MS rideudstyr har vi gamacher, bandager, hytter, grimer, dækkener, hansker, bluser, T-shirt fra Back on track. 
 

Anvendelse af Back on track rideudstyr

At starte med at bruge Back on Track produkter bør ske gradvist. Start med at anvende produktet højst 1-4 timer de første 2-3 dage. Kroppen kan så få mulighed til at vænne sig til den effekt, som stoffet giver. Dyr skal bruge yderligere 2-3 dage på at trappe op, før man anvender eksempelvis et dækken hele natten.
 
Grunden til, at vi anbefaler at starte med maksimum 4 timers brug er, at nogle kan opleve smerter i starten. Dette skyldes den øgede blodgennemstrømning, som faktisk er en god indikation af det keramiske stofs effekt. Efter den indledende periode bør man øge brugen til mindst 8 timer dagligt, gerne længere. Allerede efter få timer opleves ofte reduktion af smerter i spændte muskler og inflammatoriske led. Længerevarende smertetilstande kan kræve flere dage, op til 10-20 dage, før smerten aftager.
 
Efter de første 2-3 dage, er det vigtigt at fortsætte med at bruge produktet intensivt i mindst 10, helst 20 dage, inden man kan vurdere effekten. Det keramiske stof reflekterer flere af kroppens varmestråler, når vi bevæger os, og dermed forøges effekten. Men Back on Track virker også når vi er i ro, selv når vi sover.
 
Bemærk: Forsigtighed tilrådes ved samtidig brug med salve eller lignende (særligt varmecreme), fordi effekten så forstærkes! Brug kun produktet som anvist og rådfør med læge, hvis symptomerne ikke forsvinder. Bør ikke anvendes under graviditet/drægtighed.
 

Specifik rådgivning for brug af Back on Track til heste:

Husk på, at effekten af Back on Track er større, når hesten bevæger sig og kroppens varmen dermed øges. Så foruden at anvende bandager og dækkener i stalden, kan man med fordel motionere hesten en times tid med bandagerne eller dækkenet på.
 
Enkelte hest har brug for en mere gradvis tilvænning. Hvis hesten for eksempel efter at have haft produktet på nogle timer udviser tegn på uro, kan det skyldes, at den oplever uro/kriblen i området. Tag produktet af og vent med at bruge det til næste dag. Hvis hesten er skadet, kan det være nødvendigt at bruge Back on Track mere intensivt over en periode. Anvend da produktet i tre uger og hold en pause i den fjerde uge for at se, om problemet fortsætter. Konsulter eventuelt din dyrelæge for yderligere vejledning.
 
I forebyggende øjemed kan Back on Track bruges med regelmæssige pauser. Vi anbefaler at bruge 2-3 ugers periode med 1-uges pause imellem.
 

Vaskeråd

Back on Track-produkterne kan maskinvaskes ved 30C med almindeligt vaskemiddel. Lufttørres.
 
Bemærk: Brug ikke blegemiddel eller skyllemiddel, brug ej heller tørretumbler. Strygning af produktet bør gøres ved en temperatur på maksimalt 50C. Det keramiske pulver er ismeltet trådene som er af polyester/polypropylen og bliver ikke udvasket ved vask.